AVÍS LEGAL

En cumpliment del article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l’informem que el titular del lloc web donesencreixement.com és:

NOM: DONES EN CREIXEMENT de responsabilidad de Verónica Saavedra Bustamante.
DOMICILI: Passeig d’Olabarria 89, 08173 de Sant Cugat del Vallès
CIF. : 49894222-T
EMAIL: info@donesencreixement.com

L’accés i navegación al lloc web implica el coneixement i l’acceptació sense reserves de la Política de Privacitat.

A efectes informatius, el present lloc web es manté i conté els procediments estándar de seguretat generalment aceptats amb la finalitat de protegir la información continguda, així com la que pugui ser proporcionada pels visitants. L’objectiu és el d’evitar l’ús inadequat, pèrdua o modificació de continguts i informació.

L’informem que només el personal autorizat té acés a la información personal que els visitants puguin oferir a través del lloc.

Li recordem que el nostre lloc pot contenir enllaços a altres llocs web que poden no estar controlats per les mateixes polítiques de privacitat o bé que el propi procés tecnològic, en la seva evolució, pot situar les informacions que circulen per la xarxa en una posición de debilitat en determinades circumstàncies.

El lloc web pot oferir determinada informació sobre temes concrets a efectes explicatius sobre els projectes o activitats que ralitza, per tant, podria ser incompleta. La informació presentada no és un servei, pretén ésser un medi d’informació per difondre les activitats del projecte i connectar a les interesades entre elles. Per tant, no s’accepta responsabilitat alguna per les decisions que algú pugui adoptar de la informació continguda en la nostra web. El titular de la web no és responsable de qualsevol dany específic, indirecte o incident tècnic derivat de la navegació per la xarxa i l’ús del nostre lloc.