27 de novembre 1ª Caminada amb les Dones
en Sant Cugat del Valles

Amb motiu del 25 Novembre "Dia internacional por la eliminació de la Violència contra les dones" organitzem la "1ª Caminada amb les Dones en Sant Cugat del Valles" 6 km pel Parc Natural de Collserolla, de Sant Cugat del Vallès.

L'objetiu de la caminada és fer una desmotració de unió i fortalesa en rebuig a tots els tipus de violència exercits sobre la dona i les nenes. Al mateix temps promovem una activitat que animi a les dones a posar el benestar per davant de tot.

Aquest any 2021 volem mostrar la nostra protesta davant la situació en que es troben les dones a l'Afganistan. La vida de les dones i les nenes afganes està en risc amb la presa del poder per part dels talibans i la proclamació d'un emirat regit per la llei islàmica (Sharia) des d'agosto 2021. Como a ciudadans tenim que mantenir viva l'alarma del risc real que ja tenen les dones i nenes a l'Afganistan, de ser negades de la seva dignitat, sotmeses, esclavitzades i fins i tot assassinades.

Si bé és tasca fonamental que els governs estrangers prenguin totes les mesures necessàries per garantitzar una sortida segura del pais a les persones que es troben en el punt de mira dels talibans davant les violacions dels drets humans, som els ciutadans qui debem pronunciar-nos per la protecció dels drets humanos, en especial el de dones i nenes d'Afganistan.

Com a ciutadans no debem abandonar ni mirar en silenci a les dones i nenes d'Afganistan, es necessari mantenir els esforços per dur a les persones afganes a un indret segur en el que puguin exercir els seus drets vers la llibertat i dignitat.

La caminada és una activitat oberta a tota la població en benefici de les dones de l'Afganistan.

Clara Lis, va realitzar la il·lustració simbòlica per la "Caminada amb les Dones" aquesta bellíssima il·lustració estara al distintiu que rebran totes les persones que s'inscriguin a la caminada. La activitat tindra com a punt de partida el Parc de la Pollancreda Sant Cugat.

Sera un recorregut en el qual passarem per Can Caldes, Torre Cendrera, Can Borrel y llegaremos al punto fin en el emblemático Pi del Xandri.

La caminada és oberta a tota la població dins i fora de Sant Cugat. Les inscripcions, es podran efectuar en diferents punts de la mateixa població.

  • Data: 27 de novembre de 2021.
  • Horari: De 11:30 a 13:30.
  • Lloc: Sant Cugat del Vallés
  • Aportació 10 € (majors de 10 anys)
  • Amb la inscripció s'entregara distintiu de la caminada que consisteix en motxilla amb la il·lustració de la caminada.

Amb el suport de:

Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple
Tuple